Hoofdcontent

Wie zijn wij?

Voetbalvereniging RKVV HAVO wil het mogelijk maken om binnen kerkdorp Haalderen actief en passief bezig te zijn met veld voetbalsport. Leden kunnen de voetbalsport zowel recreatief als prestatief beoefenen op ons mooie, gezellige en toegankelijke complex binnen het dorp. Voetbalvereniging R.K.V.V. HAVO Haalderen heeft hierbij als lijfspreuk: “Kracht door samenspel”.

Kracht door samenspel
Voetbalvereniging HAVO benadrukt in het uitoefenen van de voetbalsport het teambelang waarbij individuele sterkten tot zijn recht komen en individuele zwakten worden geneutraliseerd. Buiten de uitoefening van de sport promoot voetbalclub HAVO van elk lid een bijdrage in het “draaiende houden” van de vereniging. Voetbalvereniging HAVO wil op deze wijze ook een bijdrage leveren aan het bevorderen van de gemeenschapszin.

HAVO wil het historisch gegroeide karakter van de vereniging behouden, dat wordt gekenmerkt door gezelligheid, betrokkenheid en sfeer. Het voetbal moet voor ieder lid bij HAVO gekenmerkt worden door:
• Plezier door beleving;
• Ruimte voor individuele ontwikkelingsmogelijkheden;
• Ruimte om prestatiegericht te voetballen
• Gezelligheid.

Door alle aspecten tot hun recht te laten komen stimuleren we de verbondenheid van onze (jeugd)leden met HAVO. HAVO is een vereniging om je thuis bij te voelen en om trots op te zijn.

Aanstaande activiteiten:

RKVV HAVO heeft op dit moment geen geplande activiteiten. Neem snel weer een kijkje!