Hoofdcontent

Hoe werkt het?

Alle sportieve en creatieve aanbieders binnen jouw gemeente krijgen de kans om hun sport of creativiteit te promoten. Dit doen zij door een kennismakingsactiviteit aan te bieden voor de basisschooljeugd op regulier onderwijs en indien gewenst ook op speciaal basis- en voortgezet onderwijs en praktijkonderwijs 


Sjors Sportief & Sjors Creatief
Alle aanbieders registreren zich op www.sjorssportief.nl en voeren vervolgens hun kennismakingsaanbod in. Het volledige gemeentelijke aanbod wordt gepresenteerd in een kleurrijk boekje en wij zorgen ervoor dat alle basisschoolkinderen uit de gemeente op een opvallende manier deze boekjes in handen krijgen. Dit loopt altijd via de basisscholen, maar de ouders mogen natuurlijk ook het boekje samen met de kinderen doornemen, dit is al een leuke activiteit op zichzelf.
Dit gezinspraatje geeft een paar tips hoe dit op een leuke manier gedaan mag worden. 


Bewaar het boekje

Kinderen bewaren deze zorgvuldig samengestelde gids een heel schooljaar lang en kunnen zich gedurende het hele schooljaar digitaal via de website www.sjorssportief.nl inschrijven.

Het is belangrijk dat er altijd via de website wordt ingeschreven, zodat de aanbieders precies weten wie er komt. Schrijf de data dus altijd direct in de agenda, zodat het niet vergeten wordt: de aanbieders houden nu eenmaal rekening met de komst van de inschrijvers.


Digitale inschrijfmodule
Met een login voor alle aanbieders is het volledige inschrijfproces eenvoudig te monitoren en is er geen administratieve rompslomp.
Sjors Sportief heeft op deze manier altijd actuele lijst van sportieve en culturele aanbieders binnen de gemeente en met één druk op de knop zijn deze digitaal te benaderen. De monitoring met alle bijbehorende statistieken is zeer belangrijk om het succes van het project te kunnen meten.


Geïnteresseerd of meer informatie? info@sjorssportief.nl